Project Description

3. СП „Екологика“ на Варшавско биенале на плакат

 

 

Информации за проектот

Дати:  2-12 јуни 2012

Локација: Музеј Łazienki Królewskie, Варшава, Полска                                    

Ова е уште еден успешна соработка на Плакарт и Варшавското биенале на плакат. Изложбата 3. МСКП „Екологика“ беше изложена во рамки на официјалната програма на ВБП на атрактивна локација – Музејот на кралските бањи.

 

Линк до проектот:

http://www.postermuseum.pl/en/biennale/