9. Скопје постер фестивал „Криза на идентитет“

, , ,

9. Скопје постер фестивал „Криза на идентитет“ Информации за проектот Дата: 21 ноември - 05 декември 2016 Локација: Музеј на град Скопје, Скопје Денеска завршува 9. Скопје постер [...]

Скопје постер фестивалот презентиран на 8. ODW

, , ,

Скопје постер фестивалот презентиран на 8. ODW Информации за проектот Дата:   10-19 јуни 2016 Локација: Дом на културата Борис Христов, Пловдив, Бугарија Плакарт – Здружението [...]

Скопје постер фестивалот партнер на 7. ШУНД фестивал, Белград

, , , , ,

Скопје постер фестивалот партнер на 7. ШУНД фестивал Информации за проектот Дата:   19-22 Мај 2016 Локација: Дом на културата Студентски град, Белград, Србија Плакарт – [...]

Полската школа на плакат – изложба/предавање

, , ,

Полската школа на плакат Информации за проектот Дата:   18-26 април 2016 година Локација: Музеј на град Скопје, Скопје Претставувањето на изложбата на Полската школа на плакат пред [...]

X
X