Детски пораки за мир поделени од „војници“ во Скопје

2017-02-09T14:14:26+01:00

Детски пораки за мир поделени од „војници“ во Скопје     Информации за проектот Дата: ноември-декември 2014 Локација: Центарот на Скопје Овие пораки за мир, кои [...]

X
X
X