Филтрирај по месеци

јуни, 2017

Опции за филтирање

Филтрирај по:

Дата

Дата

Боја

Постирано

Локација:

Прикажи ги сите

Организатор:

Прикажи ги сите

18мај - 10јунмај 1817:00јун 10Поконкурсна изложба на 9. СПФ и конференција | Порто | Португалија |(мај 18) 17:00 - (јуни 10) 00:00 Metro Sao Bento, 4000-069 PortoМетро Сао Бенто, Порто | Metro Sao Bento, PortoОрганизатор: Plakart | Universidade Lusófona do PortoИзложба:Изложба

29мај - 31авгмај 2900:00авг 31Поконкурсна изложба на 9. СПФ | Факултет во Каунас - VDA | Литванија |(мај 29) 00:00 - (август 31) 00:00 Muitinės g., Kaunas 44280, LithuaniaVDA, Kaunas FacultyОрганизатор: Плакарт | Факултет во Каунас - Вилнуска Академија за уметностиИзложба:Изложба