Бидете дел од мисијата да ги обединиме дизајнерите професионалци со студентите!

Биди амбасадор на Скопјепостер

Одлична можност и промоција за тебе! Менторство, супер работилници, учество во жирирање, управување со настани

студенти, екс студенти, предавачи, дизајн/графички дизајнери

  • Ние сме единствен студентски проект преку кој можеш да соработуваш со дизајнери или да се здобиеш со искуство

  • Ти нудиме можност да менаџираш со проекти, настани

  • Работиме напорно да Ти понудиме можности за професионален развој, на пр. ексклузивни работилници, менторство, работа во жири, управување со настани итн.

Професионално партнерство со Скопјепостер

Шанса за стекнување со меѓународно искуство, соработка со креативци од цел свет, таргетирани медиуми за промоција

професори, предавачи, менаџери на музеи/галерии, дизајн настани

  • Пружи им на своите студенти меѓународна промоција, биди куратор на Скопјепостер настан во својата институција

  • Развиј врски со универзитети, експерти, предавачи, екстра дизајнери кои соработуваат со Скопјепостер

  • Инспирирај талентирани дизајнери и биди инспириран, предложи нови концепти, идеи и можности на заемна соработка

Дизајнирај со Скопјепостер

Ние нудиме медиум a од Вас зависи дали ќе го искористите. Добар повод - добра намера, одличен старт за Тебе! Да, знаеме за твојата вредност...Слушни не...

студенти на дизајн/графички дизајн, екс студенти | Соработувајте со нас. Зошто?

  • Вдахни им на Твоите скопјепостер дизајни нов живот/значење

  • Искористи ги дизајните за скопјепостер на маица, гаџети, капи, редизизајн-постери итн…Небото е лимитот на твојата имагинација!

  • Контактирај не, ќе ни биде драго да ги додадеме во е-шопот. Дали си спремен? Контактирај не за било какви информации!

За повеќе информации контактирајте не!