Добродојдовте во проектите на МСКП/Скопјепостер

Со повеќе од 9 години, 9 конкурси, десетици настани ширум светот и повеќе од 15.000 учесници Скопјепостер стана најценет студентски конкурс за плакат, кој ги охрабрува студентите и професионалните дизајнери да соработуваат и нуди меѓународно искуство и промоција. Погледнете ги главните проектни конкурси на Скопјепостер!