Работилница „Деца наспроти дизајнери“

Од |2019-02-10T12:50:40+01:0013 ноември 2014|Активности, видео|

Дeцата едногласни – Цртаме за мир! Оваа активност е дел од претстојниот 7-ми по ред Скопје постер фестивал  чија годинешна тема е “Дизајн за мир“. Цртежите кои децата од различно етничко потекло  на возраст од 8 до 10 години ги изработија, беа основа за изработка на постери на професионални графички дизајнери, кои фестивалот ги користеше како [...]