13. Скопје постер фестивал се приклучува кон дизајн-движењето на тема КОВИД-19

Од |2020-11-11T20:10:11+01:0011 ноември 2020|2020, Активности, Изложба, Скопјепостер, Фестивал|

ПЛАКАРТ е еден од организаторите потткнувачи на создавањето на глобална мрежа на дизајн асоцијации и здруженија, кои имаат за цел да инспирираат движење за поддршка во борбата со пандемијата предизвикана од Ковид-19 и сите предизвици поврзани со истата. За таа цел, во склоп на овогодинешното 13-то издание на Скопје постер фестивал, ќе бидат изложени плакати [...]