10. Скопје постер фестивал “Вештачка реалност”

, , ,

10. Скопје постер фестивал „Вештачка реалност“ Информации за проектот Дата: 14 ноември - 04 декември 2017 Локација: Музеј на град Скопје / Парк Хотел и Спа / [...]

X
X
X