јуни 2019

Finalist of the “Include, Not Exclude” European Student Competition

Од |2019-06-25T21:07:41+00:0025 јуни 2019|2019, Активности, Competition, Изложба, Фестивал, Jury, Skopjeposter, Winners|

We introduce you the list of authors of the 50 finalist posters from European Poster Competition "Include, Not Exclude" that were chosen by the international jury, taking part also in the 12. Skopje Poster Festival exhibition (18-24 June 2019). Finalist - Winners Denis Nesmeyanov ‘Society’ RUS Ece Batur ‘Do Not Ignore’ TUR Eduardo Ribeiro [...]

Одбележување на победниците на конкурсот „Инклузија, не ексклизија“ со хуманитарно дружење

Од |2019-06-12T22:16:34+00:0012 јуни 2019|Competition, Skopjeposter, Активности, Активности, Изложба, Конкурс, победници, Скопјепостер, Фестивал|

Скопје постер фестивалот во реализација на својата мисија има зацртано да делува на полето на подигање општествена свест за глобалните предизвици - оваа година тој предизвик е насловен „Инклузија, не ексклузија“. Тема на 12-от европски конкурс за изработка на плакат, Плакарт - Здружението на графички дизајнери и Советот на СПФ одлучија да биде вклученоста [...]

декември 2014

Winners of 7th Skopje Poster Festival |Design for peace|

Од |2017-02-09T14:14:16+00:005 декември 2014|2014, Активности, Изложба, Фестивал, Photo, Skopjeposter, Winners|

Ferhat Tunc-Turkey, Aslihan Tatligil-Turkey and Johanna Pedarnig-Germany are the winners of this year Skopje Poster / International Student Poster Competition on entitled ‘Design for Peace’. Those three authors will be awarded with organisation of theirs exhibition and taking part of the jury selection in the next year 8th Skopje Poster! They also are recognized with [...]

X
X
X