Стартува Скопје Постер Вајбер чатот – прв чат на дизајн фестивал

Од |2015-11-06T13:15:35+01:006 ноември 2015|2015, Chat, Скопјепостер|

Плакарт - Здружението нa графички дизајнери во партнерство со Вajбер го стартува својот јавен чат. Драго ни е што како први од категоријата дизајн фестивали добивме можност да отвориме чат на Вajбер. Зошто се одлучивме на ваков чекор? Длабоко веруваме дека Вајбер покрена еден бран на интернет револуција. Алатката за бесплатно комуницирање е апликацијата која [...]