Плакарт – Здружението нa графички дизајнери во партнерство со Вajбер го стартува својот јавен чат. Драго ни е што како први од категоријата дизајн фестивали добивме можност да отвориме чат на Вajбер.

Зошто се одлучивме на ваков чекор?

Длабоко веруваме дека Вајбер покрена еден бран на интернет револуција. Алатката за бесплатно комуницирање е апликацијата која допра ќе се надоградува и развива. Кога го земаме предвид интернет просторот услугите мора да се едноставни и лесно пристапни, а Вајбер е фантастичен во тој поглед – лесно достапен, кул и погоден.

Нашата цел е да се поврземе со Тебе директно и да ти понудиме можност за себепромоција и за напредок во карирерата, но и да те забавуваме и инсипирираме.
Без оглед на тоа дали си студент или професионален дизајнер, или едноставно уметник кој го сака дизајнот, приклучи ни за да те инспирираме, мотивираме и стимулираме!

Се гледаме на www.viber.com/skopjeposter

Skopje Poster

Skopje Poster

I am Skopjeposter and I am here to provide you with all needed informations. Please contact me in any matter!
Skopje Poster