#Fanzone нова содржина на Скопјепостер

Од |2015-11-29T17:40:14+01:0029 ноември 2015|#fanzone, 2015, Активности, Скопјепостер|

Го означуваме почетокот на новата содржина на нашиот сајт, која нашите фанови и млади креативци побараа да ја воведеме. Почнуваме со периодично постирање на кратки интервјуа со графички дизајнери и креативци кои ќе ги прашаме за нивните почетоци, совети за вас. На крајот на итервјуто ќе треба да ве поздрават со илустрација, постер или цртеж, [...]