Го означуваме почетокот на новата содржина на нашиот сајт, која нашите фанови и млади креативци побараа да ја воведеме.

Почнуваме со периодично постирање на кратки интервјуа со графички дизајнери и креативци кои ќе ги прашаме за нивните почетоци, совети за вас. На крајот на итервјуто ќе треба да ве поздрават со илустрација, постер или цртеж, кој го креирале или ќе го креираат специјално за вас.

На самиот почеток серија на интервјуа со жири членовите на 8. Скопјепостер конкурс „Сите за луѓето со хендикеп“ – Петер Банков, Паула Трокслер, Гец Грамлиш, Петер Поч, Ласко Џуровски.

Уживајте и вклучете се во дискусијата!

 

Skopje Poster

Skopje Poster

I am Skopjeposter and I am here to provide you with all needed informations. Please contact me in any matter!
Skopje Poster