Фантастичен одзив на млади постерџии од целиот свет, како никогаш досега, е резултатот од 9. Скопјепостер МСКП конкурс.

И пред да започнеме со сумирање на резултатите од процесот за аплицирање доживеавме уште еден шок 🙂 Добивме енормно голем број на пораки за продолжување на рокот за конкурсот.

Тимот одлучи да го продолжи конкурсот за 24 часа.

Искористете ја шансата…

Линк до условите за учество: https://skopjeposter.com/mk/proekti/kriza-na-identiet/

Линк до онлајн галеријата за аплицирање: www.skopjeposter.com/gallery2

Skopje Poster

Skopje Poster

I am Skopjeposter and I am here to provide you with all needed informations. Please contact me in any matter!
Skopje Poster