Каталог | Хив/Сида | 2011

15.00

Каталог од 4 Меѓународен Студентски конкурс за плакат. Финалната изложба се одржа во Националната галерија на Македонија во 2011. Во каталогот се вклучени сите плакати на финалисти во мал формат, како и разгледници со истоимените постери. Повеќе за 4 МСКП / СПФ: линк

Категорија:

Опис

Издадено од: Плакарт
Дизајн на промо постер: Садби Азири
Печатено на бездрвна хартија Бристол 120г.
Корица: 300г.
Издаден 2012 год.

Димензии: 148 / 210 мм – A5

 

Содржина | 44 страни :

• Претставување на жири членови

• Плакати на финалисти

+ Разгледници со плакатите од сите финалисти | 75 разгледници.

 

Рецензии

Сеуште нема рецензии

Be the first to review “Каталог | Хив/Сида | 2011”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X
X
X