Време е да Те потсетиме дека за доставување на плакати на 8. Меѓународен студентски конкурс за плакат останаа уште 7 дена. Привршувајте, влезете на www.skopjeposter.com/gallery2, регистрирајте се и испратете ги плакатите. Од дома, онлајн… Најлесен и наједноставен начин да добиете една од наградите: Изложба на Твои дела и учество во жирирањето за време на 9. МСКП Скопје постер во 2016 година и Icograda сертификат. Најдобрите ќе добијат можност да отворат свој онлајн блог на нашата интернет страна и ќе бидат додадени како учесник на официјалниот  „Skopje Poster” Public Viber  чет.

Дали си спремен  за предизвикот??? 🙂

Брифот и условите за учество:

https://skopjeposter.com/mk/proekti/site-za-luge-so-hendikep/
Skopje Poster

Skopje Poster

I am Skopjeposter and I am here to provide you with all needed informations. Please contact me in any matter!
Skopje Poster