Project Description

3. СП „Екологика“ во Истанбул

 

 

Информации за проектот

Дата: 22 ноември 2012

Локација: Догуш Универзитет, Истанбул, Турција                             

Плакати од 3. СП „Екологика“ беа изложени на 1. Меѓународен симпозиум за графички дизајн организиран од и на Догуш Универзитетот во Истанбул, Турција. Во рамки на симпозиумот свое предавање имаше и претседателот на Плакарт, Лазе Трипков.

 

Линк до проектот:

1. http://prizma.dogus.edu.tr/?p=5510

2. http://gradsymposium.com/index.html