Project Description

50 финалисти во Лисабон, Португалија

 

 

Информации за проектот

Дата: 7-31 мај 2014

Локација: Фабрика Брасо де Прата

Скопјепостер селекцијатата на плакати беа изложени во Фабрика Брасо де Прата во Лисабон, Португалија. Ова е резултат на долгогодишната соработка на Плакат со ШУНД фестивалот од Србија/Португалија. Плакатите беа презентирани за време на специјалниот фестивал на ШУНД во Лисабон во мај 2014 година.

 

Линк до проектот:

https://www.facebook.com/sundfestival