Project Description

Скопјепостер на Миксер фестивал 2013, Белград

 

 

Информации за проектот

Дата: 28 мај-02 јуни 2013

Локација: Белград, Србија

Селекција на плакати од Скопјепостер конкурсите беа изложени на Миксер фестивалот 2013 во Белград, Србија.