Project Description

50 финалисти во Париз

 

 

Информации за проектот

Дата: 26-29 април 2013

Локација: Campus Fonderie De l’Image, Париз, Франција

Скопјепостер во повторна соработка со Poster for Tomorrow. Овој пат одлучивме да ја изложиме изложбата од 50 постери финалисти од 2008 до 2012 година. Изложбата се одржа во април 2013 во Campus Fonderie De l’Image. Патувањето го искористивме и да се видиме со нашиот пријател Тиери Сарфис.