Project Description

2. СП „Моќ наспроти сиромаштија“ на Варшавското биенале

 

 

Информации за проектот

Дата: 04-14 јуни 2010

Локација: Галерија Сквер, Варшава, Полска

Плакати од 2. МСКП „Моќ наспроти сиромаштија“ беа дел од официјалната програма на 22то Варшавско биенале на плакат. Изложбата се одржи во Галеријата Сквер.