Project Description

3. СП „Екологика“ во Прага

 

 

Информации за проектот

Дата: 17 јануари – 05 февруари 2012

Локација: Галерија Алтан Кламовка, Прага, Чешка

АГД дизајн асоцијацијата од Чешка Република е нашиот парнер од почетокот. Заедно организиравме 3 поконкурсни изложби во Прага за нецели 3 години, одличен ефект. Нашиот надворешен соработник и пријател го покани Плакарт да ја изложи 3. СП „Екологика“ во Галеријата Алтан Кламовка. Го потврдивме интересот без никакви дилеми!