Project Description

3. СП „Екологика“ во Тирана

 

 

Информации за проектот

Дата: 20 – 25 февруари 2012

Локација: ФАП Галерија, Тирана, Албанија

Селекцијата на плакати од Скопјепостер конкурсот „Екологика“ патуваше во Тирана, Албанија. Изложбата која беше отворена на 25 февруари беше нашиот прв настан во Албанија. Факултетот за убави уметности од Тирана го поддржа Плакарт во овој проект. Нашиот соработник Гадњим Мехмети е најзаслужен што се случи оваа изложба. Тирана…одлични сеќавања!