Project Description

3. СП „Екологика“ во Сопрон, Унгарија

 

 

Информации за проектот

Дата: 10 март – 10 април 2011

Локација: Универзитет на Западна Унгарија, Сопрон, Унгарија

Плакарт во соработка со Универзитетот на Западна Унгарија и проф. Истван Орос организира изложба на постерите финалисти од 3. Скопјепостер МСКП „Екологика“. Покрај изложбата, Лазе Трипков претседателот на Плакарт, одржа презентација за проектите и идните планови и за начините на кои студентите од Унгарија можат да се приклучат и соработуваат со Скопјепостер.