Project Description

СП селекција на Фестивал на ЕУ во Варшава

 

 

Информации за проектот

Дата: април 2011

Локација: Варшава

Селекција на Скопјепостер од конкурсите за плакат на темите  „Толеранција“, „Моќ наспроти сиромаштија“ и „Екологика“ на Фестивалот „Ден на Европа“ во Варшава под мотото „Ние сме европејци“. Оваа изложба беше дел од многу голем фестивал во Варшава, кој се одржува еднаш годишно на Денот на Европа. Илјадници граѓани на Варшава можеа да уживаат во поставката на постери од младите и талентирани дизајнери.

 

Линк до проектот:

http://on.fb.me/1G1Ko1w