Project Description

5. СП „Пари бесплатно“ во Истанбул

 

 

Информации за проектот

Дата: 2-15 април 2013

Локација: Догуш Универзитет, Истанбул, Турција

„Пари бесплатно“ во Истанбул е нашиот 5ти настан во Турција. Нема дилеми дека турските студенти го сакаат Скопјепостер. Овој пат домаќин на изложбата беше Догуш Универзитетот. Секогаш е пријатно да се изложува во Турција.

 

Линк до проектот:

http://prizma.dogus.edu.tr/?p=8224