Project Description

Скопјепостер на 3. Флуид дизајн форум, Црна Гора

Информации за проектот

Дата: 24 април – 14 мај 2015

Локација: Бар, Цетиње и Подгорица, Црна Гора

Плакарт беше поканет да учествува на 3. издание на Флуид дизајн форумот кој се одржа во три града(Бар, Цетиње и Подгорица). Нашето учество вклучуваше изложба на 50 финалисти 2008-2012, презентација за проектите на Плакарт и Скопјепостер и предавање на Лазе Трипков насловено „Јас сум…“.

Настани:

  1. Галерија ’42, Цетиње | 50 финалисти 2008-2012 | отворање: 18ч, 24 април 2015
  2. Галерија ‘Миодраг Дадо Џуриќ’, Цетиње | презентација,  Плакарт и Скопјепостер | 15ч-19ч, 25 април 2015
  3. Замок на крал Никола, Бар | предавање на Лазе Трипков  „Јас сум…“ | 20ч, 26 април 2015

Организатор: Флуид  дизајн форум

Линк до проектот:

https://www.facebook.com/fluidForum